Despre noi

Oferim o gamă completă de servicii de curatenie pentru toate nevoile dvs. rezidenţiale şi comerciale.

Am inceput cu inovatie si pasiune

Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România, cum ar fi: Bucuresti, Constanta, Iasi Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova, Bacau, Galati, Iasi, Cluj, Ploiesti, Targu Mures, Arad, Oradea, Suceava, Sibiu, Deva , Pitesti, Baia Mare, Buzău, Târgovişte, Odorheiul Secuiesc, Vaslui, Roman, Giurgiu, Drobeta Turnu Severin, Călăraşi, Slatina, Targu Jiu, Satu Mare, Focsani, Tulcea, Slobozia.

Avem echipe specializate în curăţenie domestica, echipaje speciale pentru curăţarea mochetelor si covoarelor, curăţarea ferestrelor, gresie si piatra naturala şi servicii de etanşare.

De asemenea, suntem singura companie din România care oferă servicii de intervenţie, care sunt distribuite cu mini utilitare de oraş şi au un timp de răspuns în termen de 15 – 30 de minute de la orice apel.

Profesionalism

Certificare

Certificare ISO9001 Deziclean va asigura cele mai bune rezultate, în conformitate cu standardele europene de mediu fiind certificată ISO9001, cu licenţă în ceea ce priveşte Managementul Calităţii

Consultanta

Va oferim îndrumări cu privire la alegerea metodelor de curăţare, proiecte de asistenţă calificată şi personalizata pentru orice nivel de cereri.

Contactati-ne!
© 2016 Deziclean.ro | Toate drepturile rezervate