DDD

 

Deziclean ofera servicii DDD pentru prevenirea sau combaterea insectele daunatoare (larve, tantari, muste, furnici, paduchi, plosnite, purici, paienjeni, molii, gandaci de bucatarie etc.), direct sau indirect, sau purtatoare de germeni patogeni prin folosirea de solutii de inalta calitate.

DEZINFECTIE

Dezinfectia este suma operatiilor prin care sunt distruse microorganismele patogene.

Dezinfectia se realizeaza prin metode fizice si chimice si este :

  • preventiva care are drept scop distrugerea germenilor patogeni, care afecteaza sanatatea corpului uman si, in anumite situatii, a animalelor .
  • de combatere care are ca scop combaterea bolilor infectioase si eliminarea microbilor
  • totala sau radicala ce urmareste sterilizarea si distrugerea imediata a germenilor patogeni din incaperi unde s-a instalat un risc crescut de producere a unei infectii.

 

DEZINSECTIE

Dezinsectia se poate efectua prin mai multe metode: fizice sau mecanice, biologice sau chimice si poate fi :

  • preventiva realizata cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii insectelor si a germenilor patogeni.
  • de combatere avand drept scop distrugerea insectelor si a bolilor infectioase sau parazitare.

 

DERATIZARE

Obiectivul operatiilor de deratizare este oprirea dezvoltarii rozatoarelor si ulterior eliminarea definitiva a acestor factor perturbatori pentru mediul in care traiti. Pentru inceput putem spune ca exista multe solutii sau metode din punctul de vedere al operatiei de deratizare si va prezentam in continuare cateva tipuri de servicii:

  • Deratizarea se efectueaza atat in interior cat si in exterior pentru a elimina locurile de adapost si pentru a impiedica patrunderea rozatoarelor.
  • Deratizarea este de doua feluri: preventiva si de combatere.
Ai intrebari?