About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

                                        Deziclean Retail Division se alătură ROFMA 

                                                         – Asociația Română de Workplace și Facility Management –
 

  Suntem încântați să anunțăm că începând cu luna Mai 2023, Deziclean Retail Division a devenit membru al prestigioasei asociații ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility ManagementROFMA este o entitate non-profit, fondată în 2009, care reprezintă și susține comunitatea specialiștilor în facility management, workplace management și property management din România.

   ROFMA este unicul reprezentant al acestor domenii în țară și își propune să promoveze și să dezvolte cadrele educaționale, informaționale și legislative în acest sens. Prin definirea standardelor și normelor în domeniul Facility Management din România, ROFMA reprezintă o platformă de comunicare specializată pentru membrii săi și facilitează dialogul între specialiști și autoritățile locale și naționale.

   Prin alăturarea Deziclean Retail Division la ROFMA, ne dorim să fim implicați activ în acest domeniu și să contribuim la dezvoltarea sa continuă. De-a lungul anilor, am obținut o vastă experiență în managementul facilităților, iar acum suntem mândri să facem parte din această comunitate de specialiști.

 

                              Deziclean Retail Division demarează proiectul DeziForest

                                                  – plantăm din respect pentru mediu – 

     Din respect pentru mediu și dorința de a contribui la îmbunătățirea calității vieții, am inițiat proiectul DeziForest. Acest proiect implică angajamentul companiei Deziclean de a planta în fiecare an cel puțin un copac pentru fiecare angajat și un copac pentru fiecare client.

    Prima ediție a proiectului DeziForest a avut loc pe 26 noiembrie 2022, în apropierea Pădurii Cozieni, și a fost un succes remarcabil. Cu implicarea voluntarilor din toate departamentele companiei, am reușit să plantăm peste 1000 de puieți de stejar. Această experiență ne-a reconectat cu natura, știm că acest mic gest va avea un impact major în viitor.

    Ne angajăm sa continuăm acest proiect în fiecare an prin diverse astfel de acțiuni, contribuind la dezvoltarea naturii pentru un viitor verde!

Acest website foloseste cookies pentru optimizarea experientei de navigare.