About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

DDD

Deziclean ofera servicii profesionale DDD pentru prevenirea si combaterea insectelor si rozatoarelor daunatoare (larve, tantari, muste, furnici, paduchi, plosnite, purici, paienjeni, molii, gandaci de bucatarie, soareci etc.). Deoarece este mai bine sa prevenim aparitia bolilor si a infectiilor, va recomandam ca lucrarile DDD sa fie facute inainte de aparitia microorganismelor patogene daunatoare. Intotdeauna este mai bine sa prevenim, decat sa combatem!

image

Deratizare

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.

Rozatoarele daunatoare sunt responsabile pentru cauzarea unor daune materiale semnificative si nu numai. Dincolo de faptul ca sunt faimosi pentru obiceiul lor de a roade tot ce le iese in cale, soarecii si sobolanii sunt daunatori alimentari, astfel ca provoaca daune semnificative, atat fizice cat si materiale, miilor de proprietati si depozite alimentare. Pe langa daunele materiale, rozatoarele daunatoare sunt purtatoare de boli grave, care se pot transmite omului si animalelor domestice. Transmiterea acestor boli se poate face atat direct prin rani deschise ale omului sau animalului sau prin consumul de alimente contaminate, cat si indirect prin capuse, acarieni si purici, care fac posibila transmiterea infectiei, dupa ce s-au hranit din rozatoarele infectate.

  • Deratizarea exterioara: pentru acest timp de procedeu vom folosi statii de intoxicare din plastic casant securizate cu cheie masura XL, cam cea mai uzuala masura, deoarece din ele se pot hrani atat soricei de talie mica, cat si sobolani. Aceste statii vor fi alimentate cu cel putin doua tipuri de momeala rodenticida sub forme diferite (cuburi parafinate, pasta, micropeleti, peleti). In plus, pentru o eficienta cat mai mare, pe langa momeala, noi folosim si rodenticid sub forma de spuma.
  • Deratizarea interioara: pentru acest tip de procedeu se vor folosi capcane adezive non toxice de capturare si prindere a rozatoarelor de talie mica si mare. Pentru un efect mai indelungat a acestor tipuri de capcane, se vor folosi si statii de intoxicare din carton pentru interior, iar pentru o atractie mai mare se va folosi un atractant alimentar cu diferite arome. Substante folosite: Racumin Pasta, Racumin Foam, Glodacid Plus blocuri parafinate, Vertox pellet, capcane adezive.

Dezinsectie

Dezinsectia reprezinta procesul de eliminare, prin orice mijloace, a insectelor daunatoare pentru sanatatea omului, animalelor sau culturilor agricole. In functie de natura si scopul ei, o dezinsectie poate fi:

  • Profilactica – de prevenire: are ca scop impiedicarea aparitiei si raspandirii insectelor daunatoare. In mod uzual, dezinsectia profilactica se face o data la un interval de cel putin 3 luni, dar nu mai mult de 6 luni.
  • Curativa – de eliminare: are ca scop distrugerea definitiva a insectelor dintr-un spatiu infestat. In cazul unei infestari grave, dezinsectia trebuie sa se realizeze repetat cu o frecventa de 10-15 zile, si trebuie urmata in mod obligatoriu de dezinsectii profilactice.

Spectrul de actiune pentru dezinsectie: gandaci de bucatarie, furnici, muste, tantari, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, larve. Operatiunea de dezinsectie se efectueaza atat in spatiile interioare (cladiri publice, hoteluri, unitati de alimentatie publica, locuinte, unitati de invatamant, depozite etc.), cat si in cele exterioare (curti, alei, parcuri, strazi, etc).

Dezinsectia exterioara: 

  • Tratament prin atomizare: acest tip de tratament se aplica in zonele exterioare ale cladirilor, cat si pe vegetatia mica si medie. Tipul de aparat poate imprastia solutia sub forma de particule foarte fine pana la o inaltime de 10-12 metri. Ca tip de solutie folosim K-othrine Patrix, cu o eficienta testata de firma noastra pentru insecte taratoare si zburatoare foarte ridicata la o concentratie de 2-3 %.
  • Tratament prin termonebulizare: acest tip de tratament se aplica la exterior dupa tratamentul de atomizare, pentru a spori eficienta tratamentului. Acest aparat genereaza un fum insecticid care se lipeste sub frunzele copacilor (nefiind daunator vegetatiei). Avand acest tratament aplicat sub frunze, creste remanenta substantei, deoarece nu va fi spalata in eventualitatea unor precipitații.

Substante folosite : K-othrine Patrix, Solfac Trio EC 200

Dezinsectie interioara: 

Se utilizeaza doar substante inodore, microcapsulate sau sub forma de gel. Ne bazam pe aceste produse, deoarece in urma testelor de laborator si a experientei noastre, reiese ca au o remanenta de pana la 90-100 zile, nu au miros, nu degaja nimic toxic in aer.

Dezinsectia interioara se poate face prin :

  • Tratament cu pompe de joasa presiune (spatii comune interioare): prin acest procedeu se imprastie substanta uniform pe spatiile interoare pe la colturi, plinte si in zonele de pardoseala unde se spala frecvent. Eficienta solutiilor microcapsulate consta in faptul ca la un anumit interval dupa aplicare substanta se poate reactiva doar prin simplu contact cu apa folosita la spalarea pardoselii.  
  • Tratament cu aparatura tip ULV (spatii comune  interioare): Ultra Low Volum este un aparat electric care vaporizeaza substanta in particula foarte fina, acest tratament se va aplica in interior daca sunt spatii inalte unde nu se poate aplica tratamentul cu pompa de joasa presiune.   
  • Tratament cu gel insecticid (spatii interioare chiriasi): Combaterea daunatorilor prin aplicare de gel insecticid reprezinta una dintre cele mai curate metode de interventie impotriva gandacilor si furnicilor. Tratamentul va fi aplicat in spatiile inchiriate fara a perturba activitatea zilnica a chiriasilor, se va aplica la bai, bucatarii, anexe, plinte, acolo unde nu se pot folosi insecticide lichide din motive de securitate. Eficienta acestui tip de tratament consta in faptul ca odata aplicat el poate acoperi o raza foarte mare din spatiu. Gandacul se va hrani din gel iar apoi se va intoarce in colonie unde va muri, iar cei vii, prin natura speciei, se hranesc cu cadavrele celor morti, generand un efect de cascada pana la eliminarea focarului. Ambalat intr-o maniera care il face usor de utilizat, nereprezentand niciun risc pentru oameni sau animalele de companie isi mentine atractivitatea pana la 4 luni, chiar si in conditii de temperaturi extreme si umiditate mare.

Substante folosite : Max Force Gel, Max Force Quantum, Foval Gel

Dezinfectie

Dezinfectia este actiunea de distrugere a agentilor patogeni, a virusilor si a microorganismelor vegetale sau animale din mediul inconjurator, pentru a evita contaminarea sau imbolnavirea, atat a oamenilor, cat si a animalelor si pasarilor domestice. In functie de natura si scopul ei, o dezinfectie poate fi:

  • Profilactica – de prevenire: are ca scop impiedicarea aparitiei sau distrugerea agentilor patogeni dintr-un anumit spatiu, care se dezvolta in mod normal si pot influenta starea de sanatate a oamenilor, animalelor si pasarilor domestice.
  • Curativa – de combatere: are ca scop combaterea definitiva a unor boli infectioase. Aceasta se realizeaza de la aparitia primelor cazuri, cu o frecventa mai mica decat perioada de incubatie a agentului patogen si pana la disparitia totala pe o perioada egala cu cel putin dublul perioadei de incubatie.

Toate substantele si produsele pe care le utilizam in activitatea de dezinfectie prezinta un spectru larg de actiune, neutralizand rapid principalii agenti patogeni, avand actiune bactericida, virucida, fungicida si sporicida. Metodele de aplicare depind de conformatia incaperilor, precum si de utilitatea acestora. Principalele metode de dezinfectie aplicate de noi sunt: pulverizarea, nebulizarea si termonebulizarea.

Solicita oferta personalizata!

    Acest website foloseste cookies pentru optimizarea experientei de navigare.