About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Am inceput cu inovatie si pasiune

Despre noi

Suntem o firma specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Dispunem de un management performant in vederea mentinerii calitatii serviciilor solicitate. Toate persoanele sunt pe deplin instruite, supravegheate si au cazierele judiciare verificate!

Garantam cele mai bune rezultate, in conformitate cu standardele europene de mediu. Suntem certificati ISO9001 si OHSAS 18001. Totodata, va asiguram consultanta in alegerea sistemului de curatenie, asistenta calificata si proiecte personalizate pentru orice nivel de cerinta.

Fie ca este vorba de casa dumneavoastra sau de cladiri de birouri, spatii comerciale si industriale, va oferim toate solutiile, echipamentele si materialele necesare pentru:

Curatenie cladiri si spatii de birouri
Curatenie centre comerciale
Curatenie spatii industriale
Curatenie la domiciliu
Intretinere spatii verzi
Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie
Alpinism utilitar
Deszapezire
Intretinere pardoseli, mochete si covoare

Oferim servicii de curatenie generala, de intretinere zilnica si post-constructor la cele mai inalte standarde. Misiunea noastra este sa oferim atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, servicii de curatenie de inalta calitate, printr-o oferta personalizata bazata pe nevoile si cerintele fiecaruia. Stim cat de important este mediul in care iti desfasori activitatea si din acest motiv echipa noastra este pregatita oricand sa dea o mana de ajutor!

Certificari

Deziclean va asigura cele mai bune rezultate, în conformitate cu standardele europene, fiind certificată cu ISO9001 – Managementul Calitatii, ISO14001 – Managementul Mediului si ISO45001 – Managementul Sanatatii si Securitatii in Munca.

Consultanta

Va oferim îndrumări cu privire la alegerea metodelor de curăţare, proiecte de asistenţă calificată şi personalizata pentru orice nivel de cereri.

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Descarca PDF

Daca doriti sa aflati cat mai multe despre serviciile noastre, descarcati prezentarea noastra.

Acest website foloseste cookies pentru optimizarea experientei de navigare.