About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Alpinism utilitar

Suntem specializati in lucrari la inaltime, folosind tehnica specifica de alpinism utilitar. Executam in conditii de maxima siguranta si cu o calitate superioara o gama larga de servicii pentru fatadele cladirilor de birouri, centrelor comerciale , halelor industriale, hoteluri etc:

  • Spalarea si siliconarea geamurilor – Pentru un mediu de lucru optim si pentru a crea o impresie buna vizitatorilor cladirii dumneavoastra, va recomandam spalarea periodica a geamurilor, care inevitabil se vor murdari, mai ales in urma ploilor si ninsorilor. Siliconarea ajuta in cazul in care apar infiltratii de apa intre geamuri sau langa ramele acestora. Spalarea si curatarea geamurilor se face cu solutii speciale, ecologice, antistatice care nu deterioreaza suprafetele tratate ale geamurilor si sistemele de etanseizare.
  • Curatarea, lustruirea si lacuirea alucobondului si aluminiului – Indiferent de tipul de depunere (ulei, vopsea, var etc.), va garantam curatarea fatadelor. Cand fatada unei cladiri prezinta elemente metalice, se intampla des ca aceste suprafete sa oxideze, ori sa sufere modificari de aspect prin contactul cu anumiti agenti. Echipa noastra va lacui suprafetele din alucobond sau aluminiu, pentru a reda aspectul de nou al fatadei cladirii dumneavoastra.
  • Slefuire marmura 
  • Montare reclame luminoase
  • Montare mash-uri, bannere, autocolante si litere volumetrice
  • Decorare panouri stradale si aplicare afise autocolante
  • Impodobiri si montare decoratiuni sarbatori 

Solicita oferta personalizata!

    Acest website foloseste cookies pentru optimizarea experientei de navigare.