About Us

We must explain to you how all seds this mistakens idea off denouncing pleasures and praising pain was born and I will give you a completed accounts of the system and expound.

Contact Info

123/A, Miranda City Likaoli Prikano, Dope United States

+0989 7876 9865 9

info@example.com

Intretinere spatii verzi

  • Intretinere gradini – Tundere periodica a gazonului, scarificarea si aerarea gazonului, tratamente de prevenire si combatere a bolilor si daunatorilor, fertilizari la plante si gazon, toaletare arbustir, erbicidari selective, dirijarea si stimularea cresterii plantelor agatatoare, taierea gardurilor vii, extragerea manuala a buruienilor, curatarea gazonului de Frunze si crengi uscate, pietre, excremente de animale, ambalaje, mucuri de tigara etc;
  • Proiectare peisagistica gradini – dispunem de o echipa de specialisti in domeniul amenajarilor peisagistice, astfel fiind posibila punerea in practica a oricarei idei de amenajare. De asemenea, putem veni si cu propuneri in proiectarea si amenajarea gradinii.
  • Gazonare cu rulouri – rulourile de gazon sunt folosite pentru inierbarea gradinii dumneavoastra in timpul cel mai scurt.  Rezultatul va fi o peluza unitara, fara goluri, fara buruieni, cu un gazon matur, lipsit de boli si daunatori. 
  • Gazon semanat – inierbarea se face incepand din luna martie pana in luna septembrie. Este o alternativa mai ieftina fata de gazonarea cu rulouri si se poate alege mixtura de seminte.
  • Sisteme de irigatii – Sistemul automat de udare este sistemul prin care udarea gradinii se face automatizat cu consumuri reduse de apa si foarte eficient pe toata suprafata. Se programeaza automat timpul de udare si intervalul orar.  
  • Sisteme de drenaj gradina – este alcatuit din groapa de dren cu santuri in forma de os de peste. Colecteaza apa pluviala in exces si o deverseaza in subteran sau in canalizare. In cazuri exceptionale, sistemul de drenaj poate contine si o pompa de apa murdara de mare putere care sa impinga in canalizare surplusul de apa acumulat in groapa de dren.
  • Colectare ape pluviale – Se colecteaza apele pluviale de la burlane in subteran sau in canalizare. Inlatura aparitia baltilor si acumularilor de apa pe gazon si in gradina in perioadele ploioase, lasand gradina drenata si curata.

Solicita oferta personalizata!

    Acest website foloseste cookies pentru optimizarea experientei de navigare.